Hij steelt de show

Hij kent alles van video

Hij beweegt vlotjes

Hij is autonoom

Maak kennis met Cruzr

Elke beweging laat een blijvende indruk na
Lichaamstaal vertelt een heel verhaal, en daar is Cruzr heel goed in. Dankzij de flexibele armen, 17 servomotoren en omni-directionele wielen, maakt deze robot van elke beweging een hele belevenis. Cruzr kan dansen, klanten onthalen en/of hen entertainen op een heel vlotte en soepele wijze.

Cruzr is een echte ceremoniemeester
Video-conferenties en interacties met klanten krijgen een heel nieuwe wending dankzij het video- en audio systeem van Cruzr. Zijn functies ondersteunen cloud computing en kunnen video en audio in hoge kwaliteit versturen en ontvangen. Cruzr biedt een snelle datatransmissie aan en kan gebruikt worden als een ongeëvenaarde video projector. Kortom, Cruzr is een perfecte ceremoniemeester.

Hij houdt een oogje in het zeil voor je
Wat kan Cruzr doen qua veiligheid? Cruzr heeft de nodige hoogte en video-uitrusting om veiligheidsmissies te ondernemen. Stel je Cruzr voor als een bewegende veiligheidscamera die in real-time kan geraadpleegd worden. Uitgerust met infraroodcamera’s, kan Cruzr dag of nacht waken.

Hij weet wanneer de batterijen moeten herladen worden
Een extra feature die Cruzr uniek maakt, is het automatisch herladen. De batterijen kunnen Cruzr op volle toeren laten draaien voor 5 à 8 uren. Maar maak je geen zorgen, als de batterijen op een laag pitje staan, zal Cruzr zichzelf gaan opladen in de daarvoor voorziene ruimte.Specificaties
Afmetingen: 1195 (H)*521(W)*516(D)mm
Gewicht: 45KG
Batterij: 20Ah 24V
Snelheid: Normale snelheid: 0.3m/s
Topsnelheid: 1m/s