Hij is slim

Hij is lenig

Hij herkent jou

Hij beweegt zoals elke andere robot

Hij ziet de wereld in detail

Ontdek Oliver

Oliver is gebaseerd op de robot UO5 van CanBotMoge de toekomst van de robotica met u zijn

Stem interactie

Gezichtsherkenning

Bionische bewegingen

Automatische obstakelontwijking

IoT

Hij ziet alles tot in de kleinste details
Dankzij de NVIDIA GPU smart-control, gecombineerd met de nieuwste generatie Real-sense technologie en uitgerust met een 1080p HD camera en infrarood-sensoren (ontvanger + zender) ziet Oliver de wereld tot in de kleinste puntjes.

Oliver (her-)kent u
Beeld je een nieuwe manier in om klanten te begroeten, om veiligheid en security om het even waar te verbeteren. Oliver kan mensen tot in de kleinste gezichtsdetails herkennen, ogenblikkelijk reageren op bewegingen en een 3D model van de omgeving construeren.

Spreek met hem, hij zal u begrijpen...
Ieder geluid wordt opgevangen met de verstelbare microfoons. Oliver kan stemmen analyseren op vlak van frequentie, geluidskwaliteit, geluidsgolven en of het wel een menselijke stem is. Oliver kan deze stemmen precies traceren dankzij het 3D-scenariostructuursysteem, dat deze signalen opvangt in een straal van 5 meter via een 360° ontvanger in alle richtingen.

Laat hem de weg wijzen.
Oliver kan vlotjes in alle richtingen bewegen dankzij de laatste innovaties op vlak van algoritmes voor motion-control van een neuraal netwerk en functies van MCU microchip units. Op deze manier wordt iedere interactie met hem onvergetelijk tijdens nabootsen van menselijke acties. Dankzij een netwerk van multi-sensoren heeft Oliver een ongeëvenaarde perceptie van de wereld binnen- en buitenshuis en kan autonoom navigeren in deze wereld. Hij kan obstakels vermijden en u precies begeleiden naar uw bestemming.

Oliver kan overal met u mee.
Maak u geen zorgen, Oliver kan groot of klein zijn als hij mee moet op verplaatsing voor speciale gelegenheden. Oliver kan volledig uit elkaar gehaald worden zodat deze in uw koffer past.

Afmetingen
Hoogte: 1280mm
Gewicht 60KG
Maximale snelheid: 3.2KM/H

Zora and Pepper are applications based on the NAO and Pepper products of Softbank Robotics.